Bara om ni undrar……

Ursäkta mig, förlåt förlåt.

Har ju lyckats få min totalt händelselösa vardag fylld med så många måsten numer.

Så till er som undrar var jag försvunnit vill jag berätta var jag befinner mig.

Till att börja med kan jag lugna er med att berätta att jag fortfarande oftast hittas i min bruna, slitna skinnsoffa i så horisontellt läge det går att befinna sig i.

Lite oroväckande är däremot att den bruna, slitna nu fått för sig att börja spricka i de sömmar som oftast är placerade under mig.

Detta innebär att det uppstått en spricka där mitt beniga men ack så välformade, sexiga arsle nu har en tendens att glida ner i.

Den senaste tiden, förutom att nu fylla bloggen med en massa virrigt pladder, transportera mig i min lilla Ford till min arbetsplats och emellanåt umgås med mina 4 små juveler, har jag fyllt med en del andra aktiviteter.

Men oroa er inte…sliter inte ut mig fysiskt iallafall.

När det en vacker dag är dax att summera de bestående delarna av mig själv i fonus attraktiva lokaler.

Då lär de upptäcka en totalt utvilad kropp men sörjan som finns kvar innanför det nyss uppsågade skallbenet ser troligen väldans förbrukat ut.

Men jag måste berömma min simultanförmåga som har gjort det möjligt för mig att variera friskt mellan mina nya aktiviteter.

Av någon anledning så har mitt av någon anledning så kallade ”softmoddade” Wii fått i sig lite underhållande innehåll.

Hur det nya Zelda spelet på något sätt hamnat i min dator för att sen extraheras och vidare genom det på något sätt i min dator installerade programmet ”WBFS manager 4.0” förflyttats till den på mitt Wii hängande omformaterade och Wii konverterande externa hårdisken är för mig en gåta.

Att sen Wiit har mött någon högre makt och numer gått över till ”softmoddets” tro och därigenom kan spela upp allt som nu på något sätt förflyttat sig till den externa hårddisken från min dator som alltså på något sätt råkat få alla dessa spel i sitt inre minne, kan jag definitivt inte förklara.

Men slår jag på Wiit och går in på vissa sidor som jag alltså inte har en aning om hur just dessa tydligen förbjudna sidor hamnade där.

Då dyker Zelda och vid behov en massa andra spel som har förflyttats just dit, för mig av en outgrundlig anledning upp.

Bara så att ni har det klart för er…..JAG har definitivt inget med dessa totalt olagliga saker att göra!

Jag kan konstatera att Zelda nog inte kan klockan riktigt än, för när jag precis startat spelet så är jag redan försenad till vad jag nu skulle göra ett par timmar senare ganska omgående.

Som om det inte räckte med detta så har jag till följd av mitt ganska nyvaknade intresse för att blogga nu också fått den totalt vansinniga idén att försöka skriva en bok.

Kanske är det för att allt jag skriver om i bloggen är sant och att jag är i behov att hitta på något som är ganska långt från den verklighet jag levt och lever i?

Att försöka sig på att skriva en bok är fantastiskt kul, även om det betyder att mina tidigare påsförsedda, röda ögon nu blivit ännu rödare och är försedda med ännu större påsar på grund av att istället för att sova ligger jag och hittar på lite underliga saker som jag kan tänka mig att fylla den påtänkta boken med.

Som om detta inte räckte hittade jag även på världens sämsta ursäkt och ljög så mycket för mig själv att näsan nu växt till oproportionerlig storlek och gick och köpte mig en smartTV.

Eftersom jag i likhet med de flesta av min art är allegisk mot instruktionsböcker så innebar detta en massa timmars tryckande på alla de knappar som jag nu kunde hitta för att sen förbanna instruktionsboken som jag till slut öppnade ändå.

Detta innebär att all ledig tid nu förbrukas enligt följande.

Strax efter att jag slagit upp de röda, påsförsedda, små blå så går jag upp och drar förhoppningsvis en tröja över min ganska bleka uppenbarelse till kropp.

Efter det fyller jag upp kaffebryggaren med 3 delar vatten och minst 5 skopor kaffe.

På vägen mot bryggaren har jag givetvis tryckt på startknappen till min dator som börjar brumma igång.

När jag sjunker ner i soffan så lyfter jag lite på tröjan och pillar bort luddet som fastnat i naveln under den korta tid jag nu envisat mig själv med att bära tröja.

Mitt beniga arsle börjar nu sjunka in i sprickan i soffan och jag gillar läget.

Startar upp min nya smartTV och drar igång den på youtube…… letar upp något mot min depressiva läggning, exempelvis Thåström eller Paradise Lost och sätter volymen på högt.

Eftersom min nya, smarta Tv är av samma märke som min nya, smarta mobil så är ju dessa kompatibla med varandra.

Det tar ju dubbelt så lång tid men är ju fan så mycket roligare att köra Tvn från min touchtelefon istället för den traditionella fjärrkontrollen.

Samtidigt som Thåström sjunger om Himlar, kåta utvikningskärringar och sprit så öppnar jag upp min allt fullare wordmapp.

Nu redigeras bok och fylls i med lite nya konstigheter.

Hämtar mig lite frukost från kylskåpet….frukosten intas självklart framför datorn!

Paradise Lost sjunger om att radera ut sig själv från jordens yta på min nya smartTV och jag läser tidningen på webben.

När jag knaprat färdigt på mina smörgåsar och sörplat i mig min fil går jag ut och fyller upp den första koppen kaffe….. ibland har jag gjort det så starkt att jag överväger att skotta upp det från bryggaren med min snöskyffel.

Kaffet intas (äts?) på min lilla innegård och där drar jag i mig en cigg med 4-5 djupa drag….har jag möjlighet kastar jag även några okvädningsord till någon granne som råkat titta ut.

När jag kommer in ropar Zelda och snäll som jag är tar jag mig tid med henne en stund…när Wiikontrollen av svett inte längre vill stanna i min hand så anser jag att det är dax att göra något annat ointressant…..men först kontrollerar jag hur navelludden mår genom att pilla lite försynt med ett finger.

Så ni förstår att mitt liv är ganska fullbokat med en massa oväsentliga saker och att ni definitivt inte behöver fundera för mycket över vart jag tagit vägen.

Hoppas ni accepterar ursäkten och nu lugnade som ni är återgår till era egna liv…….men kom förbi på en kopp som intas på egen risk om ni har vägarna förbi…….

JoE

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu