Zapp…….

Tänkte kasta in ett litet TV inlägg såhär bara mitt i allt.

Fick ju en chans att utforska min nyinförskaffade TV lite grann i helgen och det innebar ju en del zappande.

Till en början hamnade jag ju en sväng på TV4….den remsan i TVns övre hörn sa att det var ”bonde söker fru”.

Blev aningens konfunderad när det var 2 gamla kärringar som satt och musslade med varann där ute i det gröna.

”Var fan har det gjort av bonnjäveln”, tänkte jag.

När slanten äntligen trillade ner och jag förstod att det var en av tanterna som var bonden och den andra var tydligen frun hon sökte.

Det vill säga att det var 2 flator som satt där i gräset och kuckilurade.

Blev i samma stund väldigt glad att jag var varken bonde eller flata…..tanterna var ju på pappret bra mycket yngre än mig, men såg riktigt slitna ut…inte vet jag om det var på grund av flat- eller bonde livet, kanske både och?

På fredagen började ju mitt favoritprogram ”På spåret”.

Programmet som jag följt sen barnsben och alltid gillat.

Visst var Ingvar och Hellberg ett strå vassare än de nya farbröderna men dessa är helt ok ändå.

Luuk har ju ett utseende som bara hans mor och Carina Berg kan älska, men jävlar vad cool han är.

I ena vagnen satt Familjen Haag och de mötte Wahlbeck och Gunilla Hammar Säfström.

Haags verkar ju vara ett trevligt par, hade ju gärna våldgästat dom över en kaffe….helst när Erik är väldigt långt bortrest förstås.

Wahlbeck som varit konfunderad sen han tittade ut på Halmstad BB för många år sen, var mer konfunderad än vanligt.

Blev grymt imponerad att han faktiskt kunde svara på iallafall en fråga…..”Bräijnnpol”, sa han och det var hans enda rätt för den här gången, annars var han helt vilse och kollegan Gunilla räddade ihop de få poäng som de nu fick.

Problemet med Gunilla är ju att hon inte verkar minnas något som hänt efter att hon drog den där holken i 22-års åldern 1926.

Men hon har skaffat sig en ny gullig frisyr som definitivt placerar henne på listan över GINLF (grannies im not like to fuck).

Coolast och bäst av alla var Fredrik Lindström…han är alltid satans grym!!!

Haags vann ju på teknisk knock out i 4:e minuten och kommer inte Wahlbeck och Hammar Säfström sist så ska jag joddla nationalsången baklänges nästa gång jag är full.

På Lördagen var det ju dax för ett annat favoritprogram, ”så mycket bättre”.

Ledin framstår ju som den mest ospännande kändisen efter att Robinsson Robban försvunnit från rutan (var han en kändis?). De skulle kunna låta honom spela vilken låt som helst och han skulle förvandla den till ett urtråkigt Ledin nummer på nolltid….fan vad kasst!

Timbuktu som verkar vara en hyvens kille kanske skulle ta sig en funderare och fundera på att faktiskt försöka göra låtarna iallafall liiiiite lika som de nu var från början.

Att han hittar på en egen text till ett eget (stulet) beat och bara säger rätt ord i refrängen är ju inte helt ok tycker jag….gör om, gör rätt!

Eva Dahlgren som är grym som artist, betraktar ju mest de andra som om det var en klump daggmaskar hon blivit tvingad att umgås med.

Hon verkar ju lika öppen som Kungen när han skulle prata om Henemarks historien och vände blad i parti och minut…..släpp loss!

E-Type är ju en riktig mjukis, tyvärr har det ju gjort honom rätt boring i mina ögon och jag fattar att anledningen till att han alltid omringat sig med snygga brudar i alla sina videos inte bara beror på att han inte kan sjunga, utan för att han har jävligt kasst självförtroende.

Önskar att han och PH kunde supa ner sig lite så hade det nog blivit lite rajtantajtan där på lilla gården…och kanske hade han blivit pappa på kuppen…hon verkar ju vara av den fertila sorten hon PH.

PH är ju alltid PH….man får det man ser….eller man kanske önskar att man fick det man ser hmmmm.

Het och glad och full av liv…sen sjunger hon jävligt bra men tyvärr blir hennes versioner lite enahanda….visa mer hud!

Wiehe är ju Wiehe….otroligt impad av att han vågar säga att han, som den kommunist han mest troligt är…hatar att arbeta….han vill ju dricka sprit och umgås med kvinnor tydligen.

Önskar bara han kunde ge Ledin en liten lektion i att när man blivit farbror så behöver man inte anstränga sig för att försöka se hård ut i TV.

Till sist den lilla älvan Laleh….hon syns eller hörs knappt alls. Men när hon ställer sig på scenen så äger hon de andra totalt.

Måste vara jobbigt för de andras små egon att hon utklassar dom så totalt program efter program.

En tröst för dom är ju att i nästa program får ju inte hon sjunga, då är det ju de andras tur att ta sig igenom hennes digra (2 stycken) hitkatalog.

Tänkte om ni vill…att lägga upp 7 stycken svenska artister, hyfsat könsfördelat, som jag själv skulle vilja se där nästa gång.

Om ni vill får ni gärna skriva vilka ni själva helst hade sett och gärna med en motivering till.

Min lista….den här veckan kanske bäst att tillägga, den kan ju ändra sig längs vägen.

Att se Lundell och Thåström dra upp både kvalité och alkoholkonsumtion hade ju varit häftigt.

De hade gärna fått bli utamanade av popnörden Gessle och pudellooken Joey Tempest.

På den kvinnliga delen hade jag ju gärna sett Knu…f´låt Carola och pop prinsessan Robyn. De hade gärna fått ta med sig en eldig Sanne Salomonsen…inte svensk men nästan.

JoE

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu