Man går sönder en bit i sänder…..

Ischias….det är alltså ingen smågayig benämning för ett hastigt snoravfall…..utan tydligen en nerv som byggt en slalombana i den södra delen av din lilla kropp.

Råkade få kläm på den nerven för 12-13 år sen….eller rättare sagt den klämde mig.

5 veckor med domnat högerben var ett faktum….men det var inte domnat när man tog på exempelvis skenbenet….jävlar i min låda vad det gjorde ont då!

Lite lustigt att jag skulle spela bowling just då….eftersom jag ska spela bowling, kval till allsvenskan den här helgen som kommer.

Eftersom mitt dåvarande lag tydligen var i behov av min klotswingarkunskap då så lät de en liten finurlig gubbe som hade piller för de mesta olika begivenheterna….just bjuda mig på ett av dessa piller.

Den blå/vita tabletten (eller om det var 2…minns inte så noga av någon anledning) gjorde att jag inte kände det minsta när jag stod där på bowlingbanan….att jag för det mesta behövde hjälp för att ens hitta upp till banan vid ungefär samtliga tillfällen verkade inte bekomma mina lagkamrater det minsta…….jag var ju glad, smärtlös och tydligen jävligt rolig att titta på hmmmm.

Nu har jag bestämt mig för att jag har fått ischias igen alltså men……. den sitter bakochfram!?

Förra gången hade jag en fruktansvärd smärta på högra sidan där ryggen slutar vara rygg och där den i mitt fall övergår till att vara en fast, välformad lite gosig häck.

Men det var då det!

Nu sitter den från ljumsken och ner i benet.

Att det är ischias har jag bestämt eftersom känslan i benet är densamma som förra gången…alltså att jag inte känner ett smack….förrän jag tar på benet.

Så nu går jag alltså på ett ben som jag inte känner och har samtidigt ont som fan……undrar om det dyker upp en ny pillergubbe den här gången med?

Som grädde på moset så har jag straffats för min lathet.

Efter helgens leksaksinferno a´la min dotter och hennes 3 ”hjälpande” bröder så har jag inte bemödat mig för att plocka undan leksakerna….kan ha att göra med att det är min nattvecka och att energin ligger i läge ganska nära noll hmmm.

Men det skulle straffa sig visade det sig.

Hello Kitty hade minerat delar av mitt vardagsrumsgolv och hade jag vetat det innan så hade det nog slutat med en viss likvidering av Hello Kitty med sällskap.

I ett oaktsamt ögonblick så hamnade någon av Hello Kitty delarna under min fot……det gjorde ju ont att trampa på men jag fäste ingen större vikt vid det utan bara förpassade muntligen Hello Kitty med sällskap till en betydligt varmare plats.

Dagen efter….det vill säga igår så fick jag lite ont när jag gick……nu gjorde det ont i vänstra foten….ischiasen hade ju belägrat den högra delen.

Tog en snabb koll på foten och konstaterade att fröken Kitty lämnat blodvite efter sig i form av en lagom svullen, väldigt smärtsam blodblåsa.

Detta har alltså resulterat i att jag går på ett ben som jag inte känner….men känner jag efter för mycket så gör det ont som fan…..på andra halvan en fot som när jag stödjer mig på den gör på grund av blodblåsan ont som satan……snacka om läge för att inta en seriöst avslappnad position i den bruna slitna då…..om det bara inte var för att jag skulle jobba.

Ser ni alltså en på grund av nattvecka zoombieliknande man…..som inte kan stödja på det högra benet…….som heller inte kan sätta ner vänsterfoten ordentligt….då är det risk för att det är mig ni ser….grattis!

JoE

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu