Isch i benet…..

Ajajajaj……gammal man lider så mycket han kan.

Kanske inte den briljantaste idén att ägna sig åt 4 timmar bowling samtidigt som farbror ischias bestämt sig för att ta ett långbesök i mitt högerben.

Kval i dubbla bemärkelser kan man ju påstå hmmm.

Min fot har antagit färgen blå lite här och där, samtidigt har benet försetts med ådror som mer påminner om avloppsrör än just ådror.

Har därför bestämt mig för att kontakta farbror doktorn….blir en vanlig allmänläkare så mest troligt kommer han lyssna på lilla hjärtat och/eller om all rök försvunnit ur mina lungor.

Om han sen får den goda idén att remittera mig för en motorsågskalibrering av högerbenet återstår ju att se…..jag har ju ändå 1 till….inte högerben…..men ben.

Har man spelat bowling under närmare 38 år så är det när man dagarna efter att man tror att man sysslat med något annat…..typ sumomisshandel eller liknande som man funderar på om det är dags att ställa 43:orna på hyllan.

Kroppen säger ifrån helt klart.

Men jag älskar ju det här spelet….kanske protesutvecklingen gått framåt så pass att det kommer en helt återställd figur ut från slakteriet/kirurgen om det nu blir dit de skickar mig….då kanske jag kan spela som den glade/lovande 17-åring man var en gång!?

Jaja…..kvällsvecka denna veckan….innebär väl att jag inte har riktigt tiden att sitta framför datorn och delge er min missär….men jag ska göra mitt bästa!

Kan glädjande berätta att pollenpannan tagit ett brejk….kan ju bero på att april mest påminner om november för tillfället….men inget ont som inte har något gott med sig.

Nu ska den här lagom slitne mannen rehabilitera sig med lite gammalt hederligt industriarbete….ha det gött!

JoE

Tags: , , , , , , ,

2 Responses to “Isch i benet…..”

  1. missingperson Says:

    Haha..jag har det inte så illa iaf. Stackar dig..inslaget fick mig att skatta (jag skratta inte åt dig och är inte skadeglad) utan ditt sätt att skriva.
    Krya på dig och ha en bra dag!
    Kram K

  2. joecat Says:

    Tack!
    Lite det som är meningen….man måste kunna se det från den lättsamma sidan annars hade man ju brutit ihop fullständigt.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu