Jakten på beachen……

Då var jakten igång!
Inte jakten på de ”artisters” försvunna självkänsla efter att Ranelid snott den och spelat bungyjump med den….mer om det senare.
Inte heller 3½ miljon svenskars brist på omdöme över att alltid ”råka” hamna framför melodifestivalen varje lördag på bästa sändningstid för att senare idiotförklara hela etablissemanget.
Inte heller jakten på Reinfeldts slintna tunga som av misstag råkade haspla ur sig en siffra som fick gemene man att hänga upp fastlagsbullen i gomseglet.
Nä…det är allvarligare än så…… beach 2012 närmar sig med stormsteg…..i år gäller en ny taktik.

Har väl alltid varit aningens fåfäng angående mina fysiska attribut…fejan är ju svårt att göra något åt om jag nu inte skulle få några millar över någon gång.
Men den hör rangliga långsamt åldrande lekamen….den kan man ju pyssla om med lite varierande metoder.
Har ju periodat förut….att det bara blivit perioder beror ju mest på att det till slut blivit en alltför långdragen process med de små övningar jag företagit mig.
Det har alltså blivit för tråkigt och då har jag tappat lusten till slut.
Därför har jag uppfunnit slowmotion i år!!!
Nu kommer ju vissa att hävda att de sett slowmotion hur många gånger som helst för hur många år sen som helst…men nu pratar vi om min slowmotion.
Istället för att göra precis DET antalet övningar DE antalet gångerna….så gör jag DE övningarna precis alldeles lagom…tycker jag….just nu är kanske bäst att tillägga.
Men det viktiga är att jag ska fanimig inte börja tycka att det är allt för tråkigt, kvalité före kvantitet.
Har således börjat promenera…..jag kanske till och med powerwalkar….någon får gärna ge mig en beskrivning över hur man powerwalkar…vore ju lite hemskt om jag sitter här och skriver att jag promenerar när jag egentligen powerwalkar….klurigt det där…kanske är mer inne än jag någonsin trott jag kunde vara hmmm.
Tar mig en liten runda på 5 kilometer när andan faller på och väder och lust tillåter.
Mina små kycklingben trummar på så gått det går men kilometern tar runt 9½ minut talar appen ”runkeeper” om för mig.
Lustig liten app det där….var femte minut får den för sig att bryta vad det nu är jag kan tänkas lyssna på i lurarna för att tala om för mig hur lång tid jag har gått…..hur långt jag har gått…hur fort jag har gått.
När jag traskat färdigt så talar den snällt om för mig hur många kalorier jag gjort av med…smart grej det där.
Väl tryggt inlåst bakom min dörr så är det dags för en rejäl C-vitaminkick.
Medans brustabletterna brusar upp i glaset så är det dags för mig att göra mina små övningar.
Börjar med mina enorma 7½ kilos hantlar som jag gör instruktionsboksmässiga (inbillar jag mig) armlyft med…efter 16-17 stycken så börjar orken/lusten tryta så jag slutar.
Nu tar mina bensparkssitups vid….det brukar landa på dryga 80 stycken innan jag tycker att det var nog fasiken inte så jäkla kul det där.
Bara armhävningarna kvar…….När nästippen brakar i golvet efter 45 stycken så inser jag mina begränsningar och upphör genast med mina erotiska rörelser upp och ner.
Sveper det färdig brusade glaset med C-vitamin och känner mig fantastisk.
Det är väl det som är vitsen med det hela….att må bra?
Ju äldre jag blir desto viktigare känns det att jag just ska må bra.
När stegen är lätta och orken är betydligt större än annars…då skiter jag i beach 2012 och några decennier framåt så mycket jag bara kan.
För den där korkade fåfängan är som bortblåst…är detta ett mognadstecken eller bara ett tecken på att jag gett upp min jakt på att bli ett praktexemplar?
Ifall min taktik nu skulle misslyckas totalt har jag lite planer för att trygga min ekonomiska framtid.
Designa ett par badshorts av ”blivande mamma” modell….det vill säga såna man kan dra upp över den dallrande buken….catchy!

Några funderingar över det senaste i nyhetsvärlden.
Thorsten Flink hade sugit lite extra hårt på starka pipan och gjorde en rumpattack…..det mest uppseendeväckande med det var väl chocken att det faktiskt finns heterosexuella i melodifestivalen.
Ranelid satte hela artisteliten….eller de som tror att de ingår i artisteliten på plats…..värst tärde det tydligen på dvärgen Andreas Jonssons lilla självkänsla.
”Vaffö fick inte jag vara me” ska den lille hävt ur sig och riktat sitt lilla långfinger mot den samlade pressen.
Att han sen råkat stjäla det mesta av en annan låt förnekade han bestämt och gick nynnades på signaturen till boktipset gråtande sin väg.
”Snömannen” i Umeå hävdade bestämt att hans bil var en ”husbil”…….”får man inte vara förutseende och vara tidigt ute för att få en bra spot” ska han ha sagt om man nu tolkade honom rätt mellan snötuggorna….att han var aningens mager var ju mest troligt ett tecken på att han jobbade väldigt målmedvetet mot beach 2012.
Sarah Dawn ”jagkanskeinteskahaentightklänning” Finer har anammat ”snömannens”metod…..dels av förklarliga skäl men även efter att ha blivit lite grinig över att Flink inte hade tillräckligt långa armar för att rumpattackera henne.
Således ska hon köpa en egen cementblandarbil som hon ska bosätta sig i vid en övergiven återvändsgränd i sydöstra småland de närmsta 13 åren och vara i topptrim lagom till beach 2025.
Helena ”snoret” Bergström ska däremot ta med sig ett dussin rullar snorpapper och låsa fast sig med handklovar på stambanan i protest…..med kravet att guldbaggejuryn ska ge hennes man Colin ”fuck” Nutley minst 14 guldbaggar i efterskott för sömnpillret Änglagård 3.
När man rengjort Norrlandspilen från allt snor och Colin sagt fuck 1300 gånger så får Colin idén till en helt ny filmserie…..”Norrlandspilen 1, 2, 3” osv.
Serien kommer att handla om ett tåg som….ja just det….åker.
När Colin sen inte får några baggar trots hans fantasifulla filmserie om det åkande tåget så emigrerar han till Burma och blir munk på heltid…förstås efter att ha sagt fuck 1450 gånger för att lugna ner sig lite.
Reinfeldt kommer att häva ur sig att de 3000 som faktiskt har jobb i Sverige…..ja så många blir det nog om han får bestämma….kommer att orka jobba till 92!
Vad han glömt är att de 3000 faktiskt bara var högre chefer som nu på grund av att det inte finns några att chefa över går in i väggen av förvirring och blir efter 2 dagars sjukskrivning utförsäkrade efter det nya fantastiska system som moderaterna vill uppfinna.
Då gör de en så kallad ”snorBergström” och lägger sig fastkedjade på stambanan….men på grund av att ingen har råd att åka tåg så finns det inga tåg som kommer….däremot är risken stor att de kan få Colins papperskuliss ända upp i näsroten när den kommer farande i det actonfyllda äverntyret Norrlandspilen 2 ”tågvisslan som tjöt”.

Önskar er all lycka i jakten på beach 2012 profilen…….kan ge er rabatt på mina nytillverkade bukshorts om ni skyndar er!

JoE

2 Responses to “Jakten på beachen……”

  1. Tompa Says:

    Vill ha två par. Ett par rosa med gaffeltruckar på. Plus ett par som matchar våra bowlingtröjor gärna med ett frasigt tryck som på ryggen fast på framsidan(skulle skava gott).
    Går detta att ordna så ser beachsäsongen lovande ut.
    vi syns på kåsa Tompa

  2. joecat Says:

    Lagt en stororder nu!
    Gaffeltruckarna var tyvärr slut……men apmotiv finns kvar!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu