Dejta mig…….konkurrenterna

I brist på annan attraktiv sysselsättning här i den bruna slitna så har jag hittat ett nytt nöje.

Kolla in vad mina kärlekstörstande konkurrenter har för vägvinnande taktik i den svårgenomträngliga dejtingdjungeln till exempel…..

Här kommer några av deras kreativa gästboksinlägg i diverse giftaslystna kvinnors gästböcker.

Har efter egen (ifrågasatta, tveksamma, idiotiska) förmåga försökt analysera deras chanser…….om jag eventuellt ska försöka efterapa deras taktik månne.

Here we go!

“Hello, l am Brian Goldley..l am from California USA..I love Sweden and will like to relocate if l meet my ideal woman..can we chat now?”

Brian…som tydligen varit I Sverige en hel del…han älskar ju det…har tydligen hittat sitt livs kärlek trots en suddig bild och total brist på presentation och vill nu gå över till en mer diskret konversation…..good luck Brian!

“Hello sweetie, I’m Tom and i’m new here i care to be your friend and know more about you, i have seen many partner recommendations and some of them looked very interesting. But your profile in particular struck me positively and i’m intrigued to know more about you, I’m serious trust me with what i seek here a serious friendship that would in future result to marriage, and i’m positive i would find that here.”

Precis som Brian så har Tom äntligen träffat rätt!!! Lite problem bara……när man skriver att just ”HON” har en väldigt speciell beskrivning…..kanske man ska låta bli att lägga in exakt samma inlägg på ett20-tal andra kvinnors gästböcker.

”Hej här finns patrik som bor i helsingborg. jobbar nu som polis men har jobbat som kock och även pilot.. vet inte vad jag vill i livet trots 37 år.. vem är du kram ps det finns foto fast på msn..”

Under sin utbildning till polis/kock/pilot så borde Patriks svenskalärare lärt honom att namn och stadsnamn skrivs med versaler! Han kunde också dra fördel av att lägga in en bild på sin sida…..menar att grabben säkerligen är snygg och fit som få…..en sån här toppkille med en bild iförd mankini mmmm.

”Bra! DU har ett förnuftigt utseende och väljer så att lägga in 10 bilder. Jag tycker det borde vara lrav på att alla skulle ha minst 10 bilder på sig själva. Gärna minst en där man håller en dagstidning i handen så man ser datumet. Fan om jag fick en krona för alla 85 åringar jag dejtat som var 29 i profilen och 19 på bilden, då skulle jag kunna köpa mig en färdtjänstbuss och slippa pröjsa taxi hem till augustenborg eller var dom nu sniglat sig fram från….”

Här finns en som tydligen gått på några blåsningar…..Helt rätt att börja positivt….det vill säga ordet ”Bra!”….resten var ju aningens negativt enligt min åsikt. Ett råd på vägen bara….om du nu kräver minst 10 bilder på de du visar intresse för….kanske du skulle börja med att lägga in en bild av dig själv……gärna en där du har en snara om halsen till exempel…..

”Hej vacker!
Gör absolut ALLT för Dig…inga gränser.
Jag är en atraktiv 100 % undergiven man som söker en kvinna att slava och kräla för. tar du dig an mig så får du en slav som lyder dig till 100 % och slaven förväntar sig INTE sex.

Adda mig så kan vi prat mer på msn.Adda bjohan85@hotmail.com på MSN om du vill ha en slav. . . . . . . . . . . . . . .”

Johan är nog den som får mest napp i den stinna fiskdejtingdammen! Han går ut starkt och väcker mammakänslor även hos de mest militanta flatorna. Vem vill inte ha en liten Johan som krälar omkring på golvet därhemma…slickar dammråttor i hörnen och suger dina tår riktigt rena….Önskar Johan kunde gaya till sig en aning…..det börjar bli skitigt här hemma och dasspappret är slut.

”hej har en son som är född 00 bor på gotland på en liten hästgård utan djur vi är inte så intesserade vi håller på med motorsport låter detta intressant hör av dig”

Tänkte kopiera den här texten rakt av och lägga in på min egen press, lite finjusteringar bara……

”Efter åratal av misslyckade försök att ragga på nätet har jag insett min plats: som Internet-slav åt en tjej eller ett par. Med andra ord försöker jag få en plats i din MSN-lista och där fungera som någon slags användbar person som kan göra saker åt dig som du vill ha gjorda och inte orkar göra. Menar alltså inte att jag ska få något tillbaka för detta… har inga dolda avsikter. Det är bara den sorgliga sanningen att jag inte kan intressera någon tjej som partner och istället får försöka med detta. Hoppas du lägger till mig eller skriver din MSN privat till mig. Min är: bjohan85@hotmail.com

Johan berättar lite om bakgrunden till varför han gett upp hoppet om att fungera i ett normalt förhållande……gissar att han är addad på Scheikes MSN nu.

”Du kan ju för fan ta och lägga till mig på MSN: jontep99@live.com Är jävligt trött på alla sura PK-fittor som inte svarar. Du ska bli min flickvän, fattat?! Och nej, du får ingen jävla bild, för mitt utseende spelar ingen roll. Du är tjejen. Har du tur kanske vi kan cama lite.”

Jonte har surat till efter några bakslag…eller det kanske var några rejäla bakslag han behövde hmmm. Nu tar han fram sin mest dominanta sida som han troligen hittat från någon trevlig tysk snabelrullarrulle. Han vill inte lägga ut bild men visar sig gärna på cam……hmmm där kanske den största förklaringen ligger till att han får mängder med beundrarinnor.

”Åker till Italien till Hotel Le Capanne i bergen utanför Pisa imorgon – utsikt ut över havet. Se Hotels.com Hade ett rum extra som jag bokade av igår – men flygbiljetten fryser inne :( Borde ha frågat dig – du kanske är bra på Italienska :)

Här är en som hoppar över själva 3-stegs raketen i dejtingvärlden……kontakt/samtal/dejt. Han bjuder med en på en Italientripp på en gång!!! Får hoppas att den lyckliga vinnaren kan ta en snabbkurs i Italienska på planet ner….om inte biljetten förfrusit sig eller hur det nu var.

Har högvis med flera superinlägg från olika Casanovas….men mer om det i något annat inlägg. Kan bara konstatera…..jag har mycket att lära!

JoE

Tags: , , , , , , ,

8 Responses to “Dejta mig…….konkurrenterna”

 1. Gun Says:

  Inte av dom kufarna va?! Finns nog mååånga därute… sen är det väl ingen garanti att folk är ”normala” bara för att de verkar så när de skriver. Se bara på mig :) Har visserligen inte testat nån dejtingsida och både ditt och andra inlägg på samma tema är ju rent avskräckande!

  Får väl hoppas på att nån trevlig karl dyker upp , typ i soprummet eller bland hyllorna på coop. Ungefär lika höga odds som att vinna på lotterna jag aldrig köper :) men ”Plötsligt händer det”… Lottköp menar jag!

 2. Jojjo Says:

  Jag kan ju erkänna att man har sett både de ena o de andra konstiga meddelandet på dejtingsidor. Men har du inte råkat ut för o få några konstiga meddelanden från tjejer i din mejl?

 3. maria Says:

  fast jag gillar patrik… jag har oxå slutat med versaler när jag skriver på nätet. jag menar – vem bryr sig? fast egentligen är jag nog mer sugen på johan hahahaha

 4. joecat Says:

  De är nog bara små vilseledda gossar som behöver en trygg kvinnas famn.
  Du låter lite som mig….väntar att HON står där när man öppnar ytterdörren…..är faktiskt lite chockad att det inte hänt hmm

 5. joecat Says:

  Visst dimper det ner en del men de är rätt lätta att fatta att de inte är riktigt som det ska.
  Natascha 23-årig fotomodell från Ryssland som vill ha JUST MIG tex. haha

 6. joecat Says:

  Herregud!!!!!! Jag får ju uppkastningar när jag ser sånt haha…..näää har faktiskt oxå lärt mig leva med det men ska man göra ett gott intryck kanske man kan skriva extra ordentligt i början.
  Var finns den kvinnliga motsvarigheten till Patrik?
  Fd. Fotomodell som vunnit VM i fitness och som vill spendera alla sina miljoner på just mig???!

 7. Anna Says:

  Men vet ni vad – man kan googla delar av presentationstexterna/meddelanden som är offentliga typ gästböcker…och så mycket förklaringar man får då!!! Tex ”Tom” – som är en proffesionell scam… Det är tråkigt att dejtingsidorna inte tar det på mer allvar, för man vill tjäna pengar på folks ensamhet, och man vill ge ett seriöst intryck. Men man sväljer kamel! Jag hittade din blogg genom att googla denne eprsons meddelande… Man är inte osynlig i träsket, och det är fan gott om huggormar. Men, om du googlar följande så hittar du kanske mej ist, eler en massa facebookloggar David Rutström skriver om kärlek.

  ”Kärlek ger mening, lust och glädje. Vi är många som längtar efter den.

  Men kärlek kan vara svår att ge och svår att ta. Ofta hindrar rädslan oss från att våga. Det mjuka som släpps fram med kärleken kan blotta själens djup och längtan. Och det skrämmer. Det kanske måste vara så? Det har väl alltid varit så? Eller kanske kräver sann kärlek sant mod?

  Trots allt möts massor av människor varje dag och nya relationer påbörjas. Så kärleken behöver kanske inte vara så komplicerad? Vi kan nog alla få uppleva den… Om vi vågar.

  Kärlek är mer än ord. Den är äkthet och handling. Kärleken övervinner allt.”

  …taget direkt ur verkligheten…. Trevlig valborg!! ;-)

 8. joecat Says:

  Helt fantastiskt haha!!!
  Nu öppnar sig helt nya världar!
  Hade inte en aning om att man kunde googla GB inlägg…..men det ska jag göra nu.
  Tack för tipset och lycka till i jakten på kärleken och lyckan…du verkar ju vara av den seriösa sorten så jag önskar dig verkligen allt det bästa!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu